MR NUFF

BE NUFFNANG

SALAM...

Alhamdulillah... hasil yang dapat untuk 4bulan tahun nie... 




walaupun blog tak update dengan konsisten dah..syukur rezeki dariNya

dan bertambah syukur sebab ada BE yang baru masuk


sejak 2bulan nie saya dok berdua dengan amni sahaja..masih belum dapat tukar ke Sungai Siput Perak bersama en babah n adib

.. seawal 5ptg gate rumah dah tutup.. n pukul 9 mesti dah tidor dan seawal pukul 4 pagi saya bangun... itulah rutin harian , bila mood datang menjengah saya akan update blog..

ada kawan order kraf dari felt pun saya amik masa buat..mood tu yang tak datang-datang..

nota kaki: nak tunggu mood sampai bila kan..baik terus je buat :)


3 comments:

therosputih said...

jangan haru2 kak...doakan sumenya dipermudahkan...

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer

mawar berduri said...

wah..tahniah..

Tabung Ayam