MR NUFF

Mencari Bengkung Selepas 1 Tahun Operation

Salam..

Pejam celik dah setahun 1bulan arwah azim pergi , dan sakit tempat operation pun kadang-kadang je rasa tu pun kalau saya buat keje lasak n berat.. saya plan nak pakai bengkung ,sebab perut saya dah buncit semacam , tambahan pula tempat operation yang menegak boleh bayangkan tak macam mana ? perut nampak macam pregnant je..sejak bersalin arwah azim saya tak mengurut n berpantang macam biasa disebabkan operation major saya

Sebelum nie pantang pinjam bengkung kakak, tapi sekarang nie tak nak pinjam kot sebab kakak saya punya jenis bertali,saya nak pakai yang jenis lekatkan jer tak perlu di ikat lebih mudah..

Ada rakan blogger yang jual bengkung tak ? boleh saya tengok  ;)

jenis strap mcm ni berapa harganya ye

8 comments:

Aisy Nasiha said...

setiap kali sebut pasal arwah, sedih saya baca..
kuatkan semangat ye...

amboi, nak mula jaga badan ye, selamat berjaya ye.. saya pun sama ni, makin nampak buncit

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cer google. sheila dulu ada kawan jual bengkung. tapi tak ingat yang mana satu. heheheh

Kniedaz said...

saya dah lepas 2 tahun operation, belum sempat lagi berurut...bengkung pun tak beli..nak try buat senaman perut dulu huhu

Kesuma Angsana said...

byk jenis yang ada di pasaran ni,. kena cari yg bersesuaian !

eMMe said...

tak pakai yg jenis strap
pakai yg mcm tali kasut...
Me pun perut buncit...
tak tungku pun..
tu pun leh sebabkan buncit kan...

HeNRieTTa JoSe said...

Btul tu akk...yg strap lg mudah pkai....

mawar berduri said...

yup strap lagi mudah n senang guna..

therosputih said...

cuba tgk kat www.bengkungmoden.com kalau tak silap...

Tabung Ayam