MR NUFF

BE Pertama 2014

Salam

Minggu ni mood menulis tak berapa nak Ada , dok sibuk siap kan mural , ni pun gpk komen Ada kesalahan , so kena buat lain ;( 

Dah cash out duit Nuffnang , Malas la nak tengok dah , tapi tangan ni nak jugak tengok , alhamdulillah BE di tahun ini masuk seawal 10 haribulan , tahun lepas BE saya masuk lambat dalam bulan 3 atau 4 Kali ni rezeki BE Cepat , tq en nuff 


6 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah.. mesti pageview blog ni banyak setiap hari.. tahniah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyna...bestnya!!K.atie dah lama tak check NUFF..bkn ada dpt BE pon..jarang update..hihihi

adyna said...

@Aisy Nasiha Takde la byk mana pun aisy ;)

adyna said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ Saya Mst nak check hihi , harap be ni bertahan lama ;)

Kakzakie said...

Kira sebagai hadiah nuffnang utk tahun baru ni Dyna..

Kesuma Angsana said...

tahniah yer n maaflah lama x menjgk, leps baik sakit mood berblog turut jatuh merundum lah ! !

Tabung Ayam