MR NUFF

Sebelum & Selepas

Salam

Kali ni nak cerita tentang saya yang di Paksa untuk di make over wajah ;) , hari ni sekolah cuti peristiwa tapi kami staff kena kerja , sebab keje- keje dah di siap kan awal- awal pagi , jadi masa yang Ada rakan sekerja saya yang Ada butik perkahwinan nak makeup muka saya .. 

Kali terakhir makeup Macam ni 6 tahun sudah masa nak Kahwin ;) 

Ni la gambar sebelum Dan Selepas saya 


Berubah abis hihi , dah kena Paksa , Kiut je lah lagipun nak tolong Kak Zura buat eksperimen Alatan makeup yang dia baru  beli 

Mujur saya tak suka makeup , jadi lah sekadar compact powder n
Lip ice , makeup ni Saja dekat 1 jam 

4 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

wow cantik hasil dia :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nampak lain wajah Adyna...cantikkk

adyna said...

@Nurfaezah Abdullah Kwn akak ni mak andam ;)

adyna said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ Masa kwn nak make up ni pun saya segan , sebab saya mmg tak make up bagai mcm ni hihi

Tabung Ayam