MR NUFF

Burger Mini Nugget

Salam

Selamat bercuti ;)

Breakfast saya dan amni hari ni


Mudah je nak buat 

Bahan - bahan 

Mini bun
Nugget 
Telur 
Salad ( tapi salad kat umah tak De)
Butter 

Cara nya macam buat burger tapi
Nugget tu goreng dahulu , kemudian pecahkan telur diatas kuali leper dah balut Nugget yang telah di goreng , boleh lah letak Cheese atau mayonis kalau suka , jadi anak- anak takde la makan Nugget semata-mata kan

Selamat mencuba  ^_^

5 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah..boleh dicuba ni.. menarik nampaknya..kecik2 budak2 sukalah

adyna said...

@Aisy Nasiha Senang je nak buat , anak 2 mesti suka sebab tak besar sangat jadi tak De le diaorang makan tak abis ;)

Tihara said...

sedap jugak ni
menarik n harus dicuba :)

dhiera said...

simple dan senang sangat. serius tak pernah terfikir untuk buat macam ni. boleh try ni!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh sedapnya. boleh cuba buat gak ni. hehhe

Tabung Ayam