MR NUFF

Impian Tercapai

Salam

Alhamdulillah 

Insyaallah , semalam pergi tengok rumah , 90% dah siap, orang dok buat tar depan jalan yang di tanam pokok Dan tiang elektrik pun dah nak di pacak, Tanya pekerja di show room rumah bulan dua dah boleh masuk paling lambat bulan tiga, sekarang kena survey kedai lampu Dan kipas pula.

Semoga rezeki ini seiring dengan pertukaran saya ke Perak 



Bulan 4 tahun ni juga genap 2 tahun arwah Azim pergi ... 

Dugaan yang Allah bagi sepanjang tahun 2012 , lebih mendekatkan kami dengan Pencipta...  


3 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. alhamdullilah. dah nak siap rumah akak. bestnya. semoga dipermudahkan segala urusan kamu kak :)

Aisy Nasiha said...

Tak lama dah tu.... seronoknya..dapat masuk rumah baru nanti..

terkenang juga di saat gembira ya.. anak, mana boleh lupa.. semoga roh Azim tenang di sana.. jangan sedih2

KakNi Sihat Cantik said...

tahniah lah dpt tukar dan duduk tmpt yg diidamkan....

Tabung Ayam