MR NUFF

Bawak Bekal

Salam

Alhamdulillah dapat bawak bekal kembali setelah minggu lepas tak sempat bawak bekal , aktiviti kat luar , dan akibatnya rm5 melayang hanya untuk nasi separuh ikan keli dan sup ( tak pe rezeki akak kantin) sebab tak berbaloi sangat , itu lah 1st time saya beli di kantin untuk tahun ini . 

Hari ni menu kami dua beranak adalah bihun goreng ;)


Nota kaki : kek gula hangus yang pertama lagi lembut dan sedap dari yang kedua , ;)

6 comments:

Aisy Nasiha said...

Awalnya dah siap masak.. bagus2...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bawa bekal. sheila pun selalu bawa bekal dengan suami. skrg susah nak cari lauk sedap dan murah.. lagi2 tempat kerja baru sheila ni kawasan kilang je. banyak anjing. takda kedai/gerai bukak kat area sini kecuali makanan cina T___________T

Kakzakie said...

Sebaiknya memang bawa bekal baru puas. Kakak pun tiap hari bawa bekal tak kisahlah apa yg ada. Kadang kakak masak kat office tau jgn tak tahu bilik kakak ada rice cooker:)

adyna said...

@Aisy Nasiha Saya bgn kul 4 pg , ada masa utk masak , dulu jd suri rumah dah mmg biasa bgn mcm ni , buat bekal utk en baba , lagipyb msk keje kul 7 sbb ada budak dtg awal ;)

adyna said...

@Sheila SalimWaalaikumsalam , kite dapat jimat juga kalau bawak bekal ni

adyna said...

@Kakzakie Wah Best la kak boleh Mkn ramai2 kalau masak dkt Office ;)

Tabung Ayam