MR NUFF

Borong Lampu di House Of Lighting Puchong

Salam

Penat tak abis lagi ni , g Puchong beli lampu , buat kerepek popia yang di order , buat Oreo Cheese dekat Family , memang rasa penat sangat 

Cuci mata tengok lampu- lampu yang ada dekat sini , rambang mata , boleh sakit leher dok dongak je


Saya pilih lampu ni untuk tiang rumah di depan


Yang ni pulak untuk lampu pagar konon nak macam Jepun style hihi


Kat sini adib dan amni nak lampu lagi sedangkan dah beli dekat ikea diaorang punya, adib dapat ultraman , amni punya donold duck , tapi dia punya abis atau amoi tu lupa nak letak 


Hello kitty amni nak masa dah nak bayar , tak beli le jawabnya , babahnya kata beli kat Ipoh je nanti , tempat penyangkut tuala pun dapat beli untuk bilik air 


Berbaloi jugak harga nya , kami tambah lagi dengan kipas yang masih belum cukup .


Nota kaki : nanti saya balas jejak kawan- kawan ye 


6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh cantik2 lampu. heheee murah tak kak?

Tihara said...

cantik2 koleksi lampu kat sini kan

Kakzakie said...

Amni dgn adib pun ikut rambang mata memilih ye Dyna. Dah semuanya cantik-cantik siapa tak suka..

Aisy Nasiha said...

Wah.. lawalah rumah cik Na nanti. Lampu semua lawa2 tu.

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca di hari selasa..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie aritu pon g Puchong gak utk survey lampu kat dapur,byk pilihan.Betul tu..sakit tgk mendongak jer..hihi

Tabung Ayam