MR NUFF

Kursus Pendek : Chicken Chop

Salam 

Wah Malas betul nak update entry , sebab asyik tido awal je , semalam saya bersama Murid ppki Dan guru ke Kolej Komuniti menjalankan kursus jangka pendek membuat chicken chop 



Dapat sijil ;) , join dengan Murid yuran hanya rm5 , kalau yang formal rm10 jimat , sijil pun Dapat 


Boleh la buat chicken chop Kat rumah dah 



Tadaa ... Dah siap untuk di makan 



3 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said...

saya kerap gi kursus kat kolej komuniti ni .. murah..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak adyna. wahh bestnya ada buat kursus memasak camni. btw sheila dah terima tudung tu. Allahuakbar. cantik sangat. terima kasih banyak kak (",)

hazlina azmi said...

untunglah kalo dh blh buat sendirikan...jemput follow blog saya ye..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Tabung Ayam