MR NUFF

Hijau yang nyaman

Salam


Sabtu yang lalu sempat kami sekeluarga ke ikea , ramai betul orang , ambil kesempatan cuti tahun baru Cina ;) . 

Dalam dok cari lampu di dining rumah kami , saya Dan en baba bekenan dengan pokok keladi ni , comel Harganya pun murah rm1.90 sepokok Dan pasunya rm1.50 Sahaja , berbaloi sungguh harganya Dan kami beli dua pokok , untuk diletakkan di ruang dapur , en baba dah cakap dekat dapur dia memang nak letak pokok kecil. Semoga pokok keladi ni tumbuh dengan baik.

Nota kecil : banyak blog yang tulis house of lighting dekat punchong lampu Nya murah Dan cantik , pernah pergi sekali tapi dah tutup pulak masa kami sampai

4 comments:

DYatie said...

Akak. Best kan nak deco umah sndri. Sy skrg cuba jugak nak deco umah sewa. Tapi bukan nak deco apa. Nak mudahkn dr sndri. Nak manfaatkan semua ruang. Huhu. Umah kecik...

Lupa rupanya nak letak harga. Haha. RM75 termasuk pos kak. Cotton. Biasa sblum ni sy jumpa yg jenis kain yg licin tu. Sy mg xleh pakai yg tu sllu kain nyer nak melurut ke bawah. Tpi yg ni mmg cotton tp bkn 100%. Share based on experience sendiri. Hewhewhew.

(Panjanh pulak. Sorry! Hihi.)

Kakzakie said...

Cantik Dyna. Dapur kakak tak ada pokok hiasan. Tapi luar dapur kakak ada pokok serai, kunyit, halia dan cili dlm pasu..

Aisy Nasiha said...

Ate, hari cuti dia..mestilah tutup kedai cina... haha.. lain kali jgn pergi masa hari raya cina ya...

bagus juga di dapur ada tumbuhan segar ya.. kami kosong je

Tihara said...

comel
kena dengan warna pasu :)

Tabung Ayam