MR NUFF

ambil hadiah di karangkraf

salam.. 

Alhamdulillah syukur selamat ambil hadiah di karangkraf semalam
agak penat perjalanan ke karangkraf..sebab sesat tak jumpe walaupun peta dibawa bersama...
disebabkan penat , teruja dah dapat hadiah n terlepak dikedai karangkraf satu gambar pun tak ambil kat cni... 

dan saya teremosi lagi on the way nak balik air mata laju je turun... tapi mujur en hubby cool kan.. sebenarnyer saya dah tak nak sedih-sedih nie, tapi nama pun manusia kan...

terkejut sangat arwah azim dapat hadiah banyak..semua nyer ada trademark burung hantu
saya ingatkan menang satu je hadiah nyer..



 memang sesuai untuk baby, anak-anak 2 3 tahun nak main pun rasanyer ok kot... amat comey.. 



pastu tengok dia bagi lagi satu beg plastik besar... mak ai ada lagi 5 hadiah ^_^  ada dapat buku, stroller nyer muzik, cermin, syukur sangat...

tak tau lagi hadiah nie nak bagi kat anak buah lain ker, anak kengkawan ker.. buat GA ke or simpan je bagi kat cucu hehehe bak kata en hubby anak baru 4 n 2 thn jer en babah..

ok cukup lah setakat nie coretan saya..penat tak hilang lagi... 30hb kena g Hospital Besar Ipoh untuk follow up operation haritu..mudah-mudahan tak der aper.. n nak amik uri arwah azim dimakmal nak tanam elok2..

ada entry tentang arwah azim leh tgk kat cni yer

suka duka 10 NOV 2011 - 1 APRIL 2012
kenangan ibu sewaktu mengandungkan arwah azim 

11 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

akak take care yea....moga akk cpat smbuh...demi ank2 yang laen, akk perlu kuat....trust me...im a daugther to my mom...

IntaNBerliaN said...

banyaknya adiah...

walaupun sy x mengikuti perkembangan awk, tp tibe2 plak sy rs tersentuh... bila awk tulis ni adiah utk 'arwah'..

emmmmm ada link tak pasal ni... sy nak tahu lah.. knape yer?...

sorry jika saya salah cakap...

Nini D.. said...

anta kat cikmat satu kak!

adyna said...

rietta :) tq byk2 tersentuh akak sebab rietta salah seorang yg banyak bg akak semangat untuk terus kuat ..

adyna said...

intan nnt klik kat link atas ek,khamis nie genap arwah azim g meninggalkan kami sekeluarga

adyna said...

nini tunggu akak buat LUCKY DRAW nanti tau :)

kakyong said...

dina,

mungkin ini cara Allah utk menggembirakan hati DIna... TC yer..

adyna said...

Kak yong , rasa ya Allah bg rezeki Mcm ni pulak

Mummy GreenyHouse said...

Berat hati sy baca entry ni, berat lagi bahu yg memikul kan.. semoga awak tabah sentiasa ye.. :)

adyna said...

InsyaAllah saya akan terus tabah

izan mama mia said...

saya geledah entry lama..untuk lebih kenal..ehe..nak tau juga pasal azim ni..kenapa dan mengapa....

Tabung Ayam