MR NUFF

menang hadiah dari majalah pa n ma !!

salam..



Alhamdulillah syukur...
semalam saya terima panggilan dari Intan wartawan pa n ma tentang kemenangan hadiah barangan permainan dari skip hop, saya kena ambil di karangkraf coz hadiah nyer agak besar dan tak dapat diposkan, so suami cakap cuti sekolah nanti baru g ambil.. dapat email dari Intan untuk redeem hadiah nie takut nanti dia kuar g buat assignment tak dapat nak ambil hadiah..,macam mana bentuk nyer tak tahu lah, tapi dia menggunakan karekator burung hantu untuk permainan ni, dah ambil nanti leh snap gambar so tungguuuuu ^_^

antara percaya ngan tak jer coz saya masuk contest nie masa mengandungkan arwah azim, memang masuk untuk dapatkan mainan arwah, airmata laju jer tiba-tiba , tak sangka ada rezeki azim.. 

memori lama mengusik kembali tapi tak per abg ngan kakak dapat main nanti sama jugak hadiah untuk anak2 ibu main

email dari pa n ma

Anda adalah salah seorang pemenang bagi Promosi PA&MA dan Skip Hop. Hadiah yang dimenangi berupa alat permainan daripada Skip Hop. Anda dikehendaki menuntut hadiah ini sebelum 31 Mei 2012. Untuk peringatan, sekiranya hadiah ini gagal dituntut seperti tarikh yang dinyatakan, sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.



syukur padaMu Ya Allah

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyna..Tahniah!Mmg dah rezeki Arwah Azim....pastinya membuatkn adyna trharu.
Tabahkn hati Dik..
Doakn dia 'aman' di sana.
Al-fatihah.

NiTz said...

Salam k.dina...tahniah atas kemenangan dan takziah atas kehilangan...tabah dan bersabar ye k.dina..arwah tunggu k.dina di pintu syurga nanti...Al Fatihah...

adyna said...

kak tie :
tq , memang sangat2 terharu menitis airmata gak masa dapat kol tue, tq lagi sekali sebab kak tie banyak bg semangat selama nie

adyna said...

nitz :

tq :)
insyaAllah

kenangan sampai bile2 nie

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah...xpe...kakak ngn abg leh maen...akk jgn la sedey...arwah tunggu akk kt sna kata org....

adyna said...

tq rietta :)

kakak n abg la main nanti , cuma bile tingat mesti sedih terkenang
insyaAlah slow2 akak cuba tenangkan diri

QasehnyaRania said...

tahniah :D

izan mama mia said...

tahniah...kalau saya dah lompat2 nih..hhaa

Tabung Ayam