MR NUFF

gelagat dua beradik


salam

lucu tgk pic 2 beradik nie, actually nie pic pertama yang diambil dengan kamera baru, ^_^ syukur ada rezeki beli lain,
 musibah bertimpa2 masa saya pantang ritu rumah kt sg besar kena pecah masuk abis barang gadget kena amik, nak jadi cite time tu en hubby balik kg ngan motor jer, dia tak nak bawa kete,apepun pasni kena beringat lah kan..


5 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

skang nie jenayah merata rata....do take care...

adyna said...

setuju sangat2 rietta

IntaNBerliaN said...

sweet je 2 beradik ni.. :-)

bestlah dah ada kamera baru.. blh ambik gambo byk2 kan :-)

adyna said...

hahaha betul intan nie ler yang dok snap jer :)

izan mama mia said...

mmg kena beringat

Tabung Ayam