MR NUFF

tempat operation saya sudah cantum

salam...

syukur sangat tempat operation saya sudah bercantum semula 
walaupun bekas -bekas parut nyer tak sekata, 
doc pun cakap dah boleh letak minyak untuk kurang kan parut...nak terus gunakan jelly gamat lukano jer lah

saya gunakan lukano keluaran house of healin, alhamdulillah membantu, dressing sendiri je kat umah syukur bercantum jugak sebelum nie 1minggu lebih juga misi datang umah cuci, 
doc cuma cakap jangan makan yang seafood2 lagi takut badan tak tahan gatal.

pantang pun dah bis 14.5 baru nie..

macam2 makanan yang tingin ;) 

1benda saya nak makan sekarang tapi en hubby tak belanja lagi iaitu

 nyummy jer tgk rasa tak tau ler hehehe

harap2 before balik sg besar hari nie dapat la makan ^_^


8 comments:

IntaNBerliaN said...

legalah sikity bila dah bercantum kan...

adyna said...

a'ah tak der rasa takut2 dah ina

Nini D.. said...

foldover...sedap!

HeNRieTTa JoSe said...

alhamdulillah dah makin sembuh akk....rietta pown bru jew mam hr selasa...ok la rasa dia...sebab rietta kurang mnat fast food...

adyna said...

nini akan akak beli jugak nanti :)

adyna said...

rietta fast food mmg tak bagus tapi itu yang nak makan hehehe

QasehnyaRania said...

alhamdulillah

izan mama mia said...

opret keluarkan baby ker?..hah kena geledah lg nak tahu cerita sebenar nie..ehe....

Tabung Ayam