MR NUFF

Belum Rezeki Saya Bertukar

Salam 

Alhamdulillah kali ni saya dapat terima , tak De nangis2 walaupun ada rasa sebak 
, Allah tahu yang mana lebih baik , rumah tak siap sepenuhnya lagi , nanti msk kena cari rumah sewa lagi ... Borang sah jawatan baru saja hantar .Mungkin ini yang terbaik buat masa ni , jadi merantau dulu lah ditempat orang , kawan - kawan sekolah semua Best2 cuma kena berjauhan dengan Family  , dan anak sorang sana sorang sini , adib dah 6tahun , tahun hadapan masih mengharap pertolongan dari Mil untuk uruskan persekolahan adib , terima kasih mak 
Amni masih dengan saya dan hantar ke Nursery lagi tahun depan amni dah 4 tahun 
Minggu ni saya di Ipoh sehingga hari natal sebab habiskan baki cuti tahunan. 


Nota kaki : Cuba lagi 1hb nanti untuk kali ke 4 







5 comments:

Aisy Nasiha said...

Alahai...siannya.. kena pjj lagi..semoga kuatkan semangat dan doakan semoga permohonan kali ke 4 akan bjaya...

Kakzakie said...

Peluang tetap ada cuma belum masanya lagi Dyna. Sabarlah... ada org lagilah jauh berribu-ribu batu. Ini still ok lagi. Teruskan doa mohon padaNya.

adyna said...

@Aisy NasihaItu lah aisy Mintak sehingga berjaya ;)

adyna said...

@KakzakieBtl tu kak , Insyaallah percaturanNya lebih baik , tak blh putus asa ;)

cik laili said...

Allahlah sebaik2 perancang. mungkin tahun depan permohonan pindah diluluskan. masa tu rumah pun dah siap :)

Tabung Ayam