MR NUFF

Mood Berkraftangan

Salam

Minggu ni memang mood menulis tak de , tulis pun pendek -pendek je , so saya nak update la blog ni tentang kerja kraftangan saya  , Dari tak buat ape saya amik order kawan/sedara Mara yang suruh buat  Keychain Nama , Dapat juga lah tambah pendapatan.


Ni hasil yang dah siap 


Fridge magnet yang Mak sedara order berabad baru nak buat hihi


Ni buat untuk diri Sendiri , senang nak nampak pendrive


Ni order yang sedang dalam proses pembikinan

Nota kecil : Azam tahun baru dah Ada ke???




4 comments:

fiqah hamed said...

Kemasnya...macam mana sis buat lubang untuk rantai keychain tuh?? Teringin nak buat..^^

Aisy Nasiha said...

Wah..rajin ni.. bagus juga ada hobi yg menambah oendapatan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam MA..
Cantiknya.. cute!

alhamdulillah..bakat seni dah ada.. blh jgk tambah pendapatan kan.. :)

Sya Mimie said...

rajinnya kak.. :)

Tabung Ayam