MR NUFF

Langsir rumah dah lengkap

Salam

Semalam tengok rumah sebab Cina kabinet pula nak datang ukur , alhamdulillah dah cat dalam rumah , dah banyak yang siap tapi nak tunggu kelulusan semua en baba cakap dalam bulan 3 nie ..
Dah abis ukur kami  pergi terus kedai langsir untuk bayar deposit elok pun bagi deposit kang abis kat tempat lain walaupun uncle langsir cakap tak payah bayar deposit 

Memang tak lari dari warna kelabu , saya suka warna kelabu hihi , kete pun warna kelabu 


Tengok la semua warna kelabu , untuk stor dan dapur kami pilih roller biru , yang coklat krim tu zigzag (nampak tak nampak :capla: ni uncle tu yang cakap ) istilah yang betul saya tak tahu pulak ;)

Nota kaki: en baba suruh buat surat rayuan pertukaran....

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

mesti chantek bila dah siap nnti kan...

PS...buat la rayuan, rayuan itu tandanya kita benar benar berminat....mana tahu ada rezki...

Kakzakie said...

Tengok rumah kian siap tinggal aje buat rayuan moga dpt tinggal bersama. Buatlah rayuan Dyna sambil tu berdoa, kalau dah buat tak dapat at least dah usaha..

izan mama mia said...

semua kelabu ker...nk kena campur warna gak tuu..kasi up caler..cadangan saya lah...

Rai Ourkizuna said...

warna kelabu agak suram.. pilih la warna yang terang sikit supaya rumah ceria.. hihi..

Petak Bunga said...

suka jgk
kelabu nga pink.

eMMe said...

murah rezeki Sis, dpt umah baru, semua serba baru.. mesti cantik umah dah siap nnt...

adyna said...

@HeNRieTTa JoSe Akak tengah tgk cth surat rayuan ;)

adyna said...

@Kakzakie Insyaallah kak mmg tgh usaha kan nie utk pertukaran

adyna said...

@izan mama mia Belakang Lace tak kelabu , sebab rumah act putih je, ada yg light purple , bilik adib biru bilik amni pink ;) TP byk yg kelabu hihi

adyna said...

@Rai Ourkizuna Sofa dah warna terang hihi , kabinet tv mmg putih , so kt situ yg match warna nanti ;)

adyna said...

@eMMe Bkn semua baru emme , tapi tu la kalu tak dpt tkr agak sedih hihi

Aisy Nasiha said...

Wah..lawa langsir rumah dyna ni. Makin terasa tak sabar nak pindah ye.. semoga rayuan akan berjaya.. payah tinggal jauh kan...

Tabung Ayam