MR NUFF

Man Burger Kukus Lava

salam...

alhamdulillah dapat juga ke kedai burger nie.. semua gara-gara tengok Majalah 3.. en babah ajak g, coz semalam kami ke ikea.. on the way balik singgah..

tapi masa kat sini...masyaAllah ramai nyer orang beratur... nak order satu hal..nak menunggu satu hal pulak..bayangkan order pukul 9.30 mlm..tapi dapat pukul 12 tgh malam.. saya dah surrender..mintak en babah bungkus kan jer..sebab terlalu penat n suasan yang crowded..memang saya kurang gemar. nyaris saya tak termuntah... angin badan semua ada

sebab menunggu nyer lama.. pic burger lambat keluar ;)

adib tak habis dengan gaya ultraman nye..

amni ngan ibu..baju kenduri sampai ke malam..


no order je 168

nak direction leh tgk kat fb..sebab kami g pun dgn bantuan gps..failed bab jalan kat kl nie

orang yang tunggu nak dapat meja


q nak mengorder lak.. beratur-beratur

akhirnya..nie lah rupa burger spongebob kambing en babah..

mr crab dah tak de mata sebab bungkus, kalau makan kat kedai memang ada matanya :)
tapi memang sedap..

kengkawan kalau nak ke sini g waku tak cuti yer.. memang berjanggut nak tunggu .. den dah tak sanggup tunggu ..cukup la rasa sekali.. next nak makan burger gergasi dekat shah alam..



 nota kaki: ada yang join GA tapi tak like page...ada yang nak join tapi tak de fb...erm macam mana yer... nak kena ubah term n condition nie ;)


15 comments:

Fariq Jalil said...

perghh. popular betul tempat tu.. kawan lak kalo dh ramai2 cenggitu mmg kim salam la nak tunggu.. kekeke

Aisy Nasiha said...

burger kukus pula? saya baru tahu ni... sama macam yg dibakar ke? lagi sedap? boleh pergi cuba ni...

Cik Zara said...

macam sedap je..

izan mama mia said...

wah..tadi baca kat mana ntah..ada share burger larva gak..tempat yg sama..

Qashmere said...

Tengok pon dah tertelan air liur. sekarang ni fenomena burger bakar gini kan. Takpernah cuba lagi. Hanya dapat tengok dan makan burger tepi jalan biasa tu je.

Nak juga sesekali merasa

Munnafendy said...

cop. burger tu isi ketam ke?? -.-*


*xsggup lah tggu lama cmtu...

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM KAK :) ADA TAK BUAT ENTRY MENGENAI NASI ARAB ? HARITU ADA KOMEN DEKAT BLOG SAYA MENGENAI NASI ARAB DI STATION 18 . BEST TAK ? NAK TENGOK KOT AKAK ADA ENTRY PASLA TUH :) NANTI KOMEN SINGGAH DISANA YE TQ :)

Kesuma Angsana said...

wah lama nak kena tunggu lah cam ni ye

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....rietta pown teringin nak ke sana...tpi memandangkan crowd yang merimaskan...malas sket nak pergi...

psss...akk, burger gergasi tu kat mna? rietta nk trun shah alam hujung minggu nie...

psssss....xla, vicks biasa jerr...sebab vikcs lamer dah abis...

ayut said...

uuiiii..rmai ye kat situ...pkul 12 bru dpt...jenuh tngu...sdap ea kak?

Rai Ourkizuna said...

kukus pulak dah...kreatip betul diorang ni..tapi kalau sampai no giliran menunggu sampai 168..memang saya surrender..rela masak burger sendiri kat rumah.. hahaha..

kalau sedap mmg berbaloi baloi laa..

Mama Adam said...

sedap ye... nmpk best, tapi bab queue panjang tu.... malas la

nur anis said...

wa..lapar saya tengok..

man burger kukus lava said...

salam,Thanks sudi cerita tentg burger KUKUS kami ini..maaf la kerana pada mulanya mmg terlalu lama untuk mnungg, kami sebelom keluar MJ3 tu x pernah handle cstrmer seramai tu, tpi sekarang kami dah cube imprve dari mse kesemase untuk org x tggu lama,, sekarang org xde la tggu smpai terlalu lama mcm tu dh skrg...hope sume berjalan lncar..FB kami Man Burger Kukus LAVA

therosputih said...

tak pernah lagi pi sana, nasibla masa ngandung ari tu tak mengidam...hehehe

Tabung Ayam