MR NUFF

nak tukar template

salam...

mintak pandangan ..

elok tukar template ke tak??

n berapa caj yang selalu dikenakan..coz before nie pernah terkena mahal..


8 comments:

therosputih said...

tak pernah la plak upah orang buatkan, tp biasa tengok kawan, orang tu amek dalam rm20-40 jugaklah...

okay jugak kalau nak tukar pun, ubah citarasa, tp kalau taknak tukar, pun okay jugak...

*pendapat ain sahaja

Maisarah Azmi said...

salam..sy biasa suruh enna yg editkan blog..dia amik murah2 je..ada 3 pakej yg disediakan kalau tak silap..blog dia http://sirambotmaggi.blogspot.com/

Eca Dwinky Asha said...

org amik rm25 yg biasa2...yg mesra seo(siap breadcrumb,sitemap,title metatag),rm30...semua pakej masuk header,footer,watermark & banner.tapi klu nak kena tunggu bulan 2 bru available..skrg busy 5 blog dlm waiting list.hehehe :)

NoEn said...

depends pada designer..kene survey dulu la...cam sy hari tu ad tanya byk jugak la designer...choose the best price yg kita mampula...

Mama Adam said...

menarik juga kalo tukar baru.
banyak yang murah2.. cuma berkenan atau tidak aje

izan mama mia said...

saya syorkan Cik Rose Cute yg buat...template blog saya dia yg buat...hahah tapi saya dah ubah sana sini....byk dah CIK rose bt ..mmg cantik...ringan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hmm..template sekrg ni ok je..simple.

tp klu akak nk tukar yg lain pun ok jgk..why not cuba yg lebih colorful?

cik rose pun cantik jgk hasilnye..tp cma xtau la bp caj? hihi..:)

IntaNBerliaN said...

kalau mcm blog saya, eca yg buat :-)

Tabung Ayam