MR NUFF

minta tolong like boleh :)

SALAM...


nak minta jasa baik kawan-kawan tolong like page bisnes online kami suami isteri...




just like page Mardyna Shoppe  n share pic   di atas ...
GA nie berlansung sehingga 30hb Jan nie
di FB

sesiapa yang ada FB jom lah join :)


seorang pemenang yang bertuah akan dapat peanut barley... so nyummy tau.. rasa macam gulu-gula udang tue :)

tq atas kerjasama kawan-kawan yang sudi like

11 comments:

Fariq Jalil said...

done... gudluck

ieda immi said...

akk dah joint .. ;)

nadia said...

kak dina, sorry lmbt reply. nadia tgh bercuti ni. baju orang kedai tu yang handle and poskan. nanti nadia tanya dia ok. :) rasanya tak lagi kott.

izan mama mia said...

dh like

ayut said...

done utk akak :) smga trus maju yer

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik..wah dah lain blog akk ea.. comel.

nadia said...

kak dina, nadia dah reply email kak dina ye. sorry lambat reply :)

Kesuma Angsana said...

KA x brpa aktif di FB lah

KesumaMaruku SueQistina said...

singgah baca & follow sini juga ye

Dunia Wilma said...

Good luck Sis...Wilma dah like FB Page tu ya ^_^

therosputih said...

baru tahu akak ada fb jualbeli, hehehe...nak je terjah, tp tenet slow...adoila...

Tabung Ayam