MR NUFF

MULAKAN DENGAN AMAL DI TAHUN BARU



salam..

mulakan tahun baru ini dengan membuat amal..

sekadar berkongsi info...

sumbangan tak semestinya wang ringgit banyak cara boleh kita buat..sumbangan pakaian ke, buku2 ke , dan macam-macam yang sesuai..

untuk maklumat lanjut boleh ke blog nadia


P/S: RM1 PUN BOLEH

13 comments:

Mama Adam said...

sikit-sikit,lama-lama jadi bukit. seorang seringgit, 10 orang dah sepuluh ringgit. tapi, rakyat Malaysia kan pemurah... takkan seringgit je?

AMeen

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam adyna.Slmt tahun baru 2013!
Maaf la lama xsinggah kesini...sbk ngan anak2..persiapan anak2 masuk asrama semula.
Semoga ramai yg sudi membantu rumah amal kasih bestari ini.Aminn

Pemanggang yg biasa k.atie jual kaler merah 28cm & pemanggang trbaru kaler hitam tu 36cm..mmg l lgggg besau (^_^)

therosputih said...

suke2...time kasih atas perkongsian macam ni...nak gi terjah tengok2 apa yang boleh dihulur...=) insyaallah, mulakan tahun baru dengan menghulurkan tangan pada yang memerlukan...

izan mama mia said...

sedekah yg berkat bt dgn ikhlas..in shaa Allah

Izwan Wan said...

kak, camne nak wat macam maklumat am tu ? melekat jer...

eiela said...

insyaallah, semakin ramai yg akan menghulur sumbangan nanti.

Nisah Idham said...

selamat tahun baru adyna.
InsyaAllah sedikit sebanyak akan hulurkan (^_~)

Eca Dwinky Asha said...

beramal untuk kebaikan :)

ayut said...

selamat beramal...semoga dipermudahkan urusan mereka di rumah anak yatim tersebut...

NoEn said...

in shaa Allah...nnti kite share kat blog kita juga

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak..
Alhamdulillah... semoga nnti ramai lg yg dtg menghulur bantuan.. :)

nadia said...

kak dinaaaaa! :)
patutlaa, terima kasih sangat2 untuk entry ni. sangattt membantu nadia untuk sama2 kumpul sumbangan utk anak yatim ni. hanya Allah mampu balas jasa baik kak dina! :)

Zaenal Abidin said...

selamat tahun baru 2013, semoga tahun 2013 ini menjadi tahun yang penuh rahmat, barokah, kesuksessan, dan kebahagiaan,, amien

salam kenal Software ERP Indonesia

Tabung Ayam