MR NUFF

padaNya ada hikmah

salam...

jika kawan-kawan pernah baca...
pasti akan rasa sesuatu yang hadir dalam jiwa..

sedikit kata-kata Prof Muhaya
 ' untuk manusia Tuhan tidak pernah memberi kisah yang sia-sia'



 

18 comments:

Kniedaz said...

tak pernah lagi baca..boleh cari ni..untuk pedoman masa depan..

Kakzakie said...

Prof Muhaya siapa pun suka membacanya. Kakak suka kalau dengar suara live dia di radio IKIM

Selamat tahun baru Dyna.

:: Mrs.Eady :: said...

mcm best je nie...

inazamri said...

berapa ye harga buku tu?mcm minat pulak nk beli nnt

Rai Ourkizuna said...

insya allah.. :D

izan mama mia said...

dr muhaya mmg best

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk ilmunya ni.

therosputih said...

selamat memulakan kerja di tahun baru ini ye akak...=)

ayut said...

xtnampak plak buku ni...suke jgk dgn prof ni.. ^^

Rara Nasiha said...

'untuk manusia Tuhan tidak pernah memberi kisah yang sia-sia'meaningful :)

NoEn said...

buku ni ad jual online x?
hr tu ad jugak terbaca kat blog mana entah pasal buku ni
cam menarik sangat...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..

huhuh... dah lama x baca nocvel..
mesti best kisahnya.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..

huhuh... dah lama x baca nocvel..
mesti best kisahnya.. :)

Kesuma Angsana said...

selamat membaca

Mama Adam said...

setiap apa yang berlaku, itulah yang terbaik untuk kita selagi kita berusaha :)

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta blom pernah baca buku nie...

Psss...akk, susahnya nk cr code html tu...xjmoa pown kt yg nk kna paste tu....klu rietta just add widget jew, jdik x akk? Huhuhu....

izan mama mia said...

singgah pagi sabtu

IntaNBerliaN said...

sy xpnh baca plak...

*akak, sorry yer, lama xsggah sini.. sejak ada ank kecik, sy mmg kurang bw... just publish entry je... kalau bw pun, sehari just 2 3 blog je.. tu pun kalau sempat...

Tabung Ayam