MR NUFF

kegembiraan dihujung tahun dan top 1 komentar

salam...

alhamdulillah ..kita masih bernafas untuk menjalani kehidupan sebagai hambaNya...

pertama kali saya ingin berkongsi kegembiraan kami sekeluarga... semalam dutch lady kol en babah mengatakan beliau memenangi hadiah bulanan untuk peraduan




Tempoh peraduan:   1 Oct - 30 Nov 2012

Hadiah: 


  • Hadiah Utama: Wang Tunai berjumlah RM150,000 
  • Hadiah Ke-2 x 5: Biasiswa bernilai RM25,000
  • Hadiah Ke-3 x 100: Bekalan susu untuk membersar Dutch Lady selama setahun
  • Hadiah Harian x 10: Set hadiah eksklusif untuk menyemai bakat semula jadi si manja bernilai RM250
pada mula nya dutch lady kol bagitahu menang hadiah harian set hadiah eksklusif.. kemudian selepas itu kol kali kedua mengatakan beliau menang tempat ke 3 pula... dapat lah stok susu anak2 untuk setahun..alhamdulillah

walaupun tak menang tempat utama.. syukur sangat2

ok cukup cerita nie..

saya nak umumkan pemenang hadiah pengomen tegar di Myadyna.com lak

siapakah yang bertuah itu..

 yeay theroseputih a.k.a ain mom to be hehehhe 
alhamdulillah rezeki baby nie..

lepas internet ain dah ok banyak benor komen nyer..before nie pun memang ain rajin komen di sini n kalau perasan saya ada buat entri untuk persediaan ibu menyambut bayi.. 

nak kenal lebih dekat dengan theroseputih  jom p terjah

tahniah ain...
nanti bagi detail n no akaun yer... tau
ke nooradina@gmail.com

yang lain pun tq banyak2 sebab sudi datang komen di blog saya.. bila ada komunikasi dua hala baru persahabatan bertambah erat kan :)


 

12 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah bestnya...tahniah menang tu... Rajin masuk pertandingan....

therosputih said...

uik...ada nama therosputih di situ...tak sangka...

okay akak, baru je pas hantar email pada akak...

therosputih said...

lupa nak cakap, tahniah en eddy...hehehe

izan mama mia said...

tahniah dapat hadiah...

ieda said...

tahniah kepada yg menang ! ;)

& gud luck for uu dear !

miza yusof said...

Tahniah sis :)

Si Matatajam said...

Tahniah Theroseputih...

D Yatie said...

wah...akak & suami rajin join peraduan ye...sy sangat malas. hahaha. btw, tahniah buat suami & akak.. rezeki anak.. :)

ayut said...

tahniah bt akak sekeluarga dpt stok susu setahun...rezeki... :)
tahniah jgk bt ain berjaya jd top komenter..alaaaa..aritu cuti..tak dpt komen..hahahaha :p

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wah..tahniah...rezeki tu..
alhamdullillah..

hihi..tahniah jugak buat top komen the ros putih :)

Kesuma Angsana said...

tahniah pd pemenangnyer.. lama x singgah lepas cuti tgk2 header baru yek

nadia said...

oh lupa, kak dina. kak dina ada add nadia dekat fb eh? fb kak dina nama ape? sorryyyyyyy

Tabung Ayam