MR NUFF

kami menang peraduan Dutch Lady - Ratu Berita Harian


bungkusan yang baru diterima

adib n amni mula melilau berdekatan susu

banyaknyer susu adib dah teruja

Alhamdulillah hadiah yang menang hari itu dah sampai , saya bangga sebab saya yang buat semua then tulis nama suami coz guna alamat skol suami mengajar kami dok umah sewa xsesuai guna alamat umah ..menang hamper Dutch Lady bernilai RM200 n 500 point Mom's Club, yang xbesh nyer kotak yang dapat mcm dah dibuka xlogik diorang balut xgam then..hadiah semua berpasangan tapi ada la air yang xcukup pasangannya..hehehe halal je lah..kami bekerjasama hasilnya berjaya..syukur .

5 comments:

ieyza said...

bestnyerrr dapat banyak susu...saya mmg suka minum susu dutch lady niee..anak saya pun suka gak...hehe..tahniah yerr

adYna said...

thaks ieyza,adib mmg suka..dia minum susu tepung coklat tapi dia ckp milo..usahkan budak..mak budak pun suka kan :)

kakyong said...

tahniah.. byknya dpt susu.. anak2 kakyong kalo dpt susu kotak ni.. sekali adap 3 org leh habis 1 kotak 1 liter tu...

bunga_ros said...

tahniah adyna.. Bestnya..!! Ros pun ske susu coklat..

adYna said...

thanks...

kak yong: memang adib pun hadap 3kotak bis,ada tak bis lg buka kotak baru...nasib amni xdapat minum lg kalu x dua2 pulun :)

bunga_ros: sama lar kita pun suka susu coklat :)

Tabung Ayam