MR NUFF

peringatan untuk saya n yang suka ber blog

Salam pagi sabtu , tajuk macam keras jer bunyi , hari nie aya nak tulis ckit tentang ber blog nie...dia macam berhantu , pandangan saya jer ni xbetul salah..kalau perasan benda alah nie boleh buat kite leka, nak2 tgh syok ber blogwalking..semua orang dia xkan layan..pastu bile ada gangguan mula la nak hangin xtentu pasal..betul x, dia sama la ngan fb ..ngah melayari internet..fokus2 sanggup ketepikan yg lain...orang dah azan pun leh buat dek lagi...ada ank lak kena marah je sbb kaco..yg nie pernah terjadi kat saya , so saya dah mula kawal..bkn salah deme pun, kita la yang salah...to be continue...layan anak dulu...

4 comments:

ch@ said...

ooo rasa tak pula macam tu, walaupun kita suka berblog tapiii sentiasa mengutamakan yg lebih utama. masak, cuci baju, layan anak, bg mkn anak, senang kata bila BW time semua dah selesai. nak BW lama2 pun tak syok lagi2 buka page yg loading nya sangat lambat.

adYna said...

yup itu yang betulnya cha..nie kdg2 terjadi kes time buka internet anak2 tdo pastu tb2 bgn..hehehe..bkn semua org sama kan ;)

bapak said...

betul 2.. saya sokong

therosputih said...

biasanya bertenet bila mana dah setel sume keje, baru rasa aman nak duduk depan laptop...kalau ada gangguan sket, terus tinggalkan tenet, ngadap apa yang perlu dihadap dulu...

Tabung Ayam