MR NUFF

saya sudah bersara...


sumber dari achik google

erm saya sudah bersara macam ne keje pun x..hehehe saya maksudkan disini saya sudah bersara dari menjoin diri ngan contest selepas tamat mengajurkan contest si manja ku riang saya kini sedang sibuk mencipta kerja dari rumah,saya ngan menyiapkan tempahan fridge magnet untuk adik pupu saya yang bakal bernikah bulan 4 nie..dia tempah 100 biji ok la dapat gak income masyuk n satu lagi tempahan menjahit manik sepasang  kurung purple kakak ku a.k.a yong di kajang..tapi baju belum dapat lagi hehehe..booking awal2 ,ok lah jana RM dari rumah..leh la buat simpanan g haji InsyaAllah.(tu la masa keje xingat dah xder keje br ada niat hehehe) so pasnie en eddy cakap kalau nampak kemajuan dia nak belikan mesin ;) ..ibu akan usaha btl2 bukan hangat2 tahi ayam ;) belum dapat semua berkobar ..so blog contest ibu aqimi ajer akan ditukar kepada D'QiMie Craft ..leh check pemenang contest kt blog nie.semoga aper yang dicitakan akan menjadi kenyataan..untuk mak saya Hadariah Ramly tq bg advance duit beli laptop kakcik bayar ansur2 yer ;)..mak yang support saya dari belakang...kedai buku harga patut ngah buat promosi jangan lupa singgah gak ek kos penghantaran percuma untuk 5 org terawal..ape tunggu lagi...g serbu cepattttttttttttt

5 comments:

Nini D.. said...

patutla try bukak blog contest dah xleh...
abes nanti keputusan contest,..akak umum kat sini ker?
saya follow sini pulak eh...

adYna said...

nini nanti klik kat dqimie craft ek check kat situ

LiFe KaMi said...

ingat bersara dari kerja..hehe
ooo guna laptop baru la ni..best2..:)

adYna said...

life kami..dak aih bkn bersara keje..laptop baru tp guna gak hubby nyer..pasal broadband nyer ada 1 hehe

therosputih said...

menjana duit dari rumah hasil tangan boleh diusahakan agar lebih maju...tak sia2 bakat yang ada kan...boleh layan hobi...

Tabung Ayam