MR NUFF

korang perasan tak iklan nie



salam semua...korang perasan tak iklan kat tv3 n tv9 yang ada jual lagu yang dia nyayi like a che say..hahahah aku xtau macam ne lirik tue just dgr mcm tue jer.. macam xsesuai la..kan deme menari sambil pegang botol mcm a**k tak sesuai bukan per anak2 tgk dia ingat apa la yang org tue minum..kdg2 iklan antara slot adik & alQuran tapi terselit iklan nie..xbetul salah aku rasa macam xsesuai ..mmg xsesuai..

p/s : gambar sumber achik google just nak tunjuk tv..hehehe xkena mengena ngan entri

2 comments:

bunga_ros said...

Mm.. betul tu.. Ros pun rasa cam tak berepa berkenan ngan iklan tu.. mmg tak sesuai la.. Harap-harap ada pihak berwajib yg terpandang hal ni..

adYna said...

harap2 nyer ada la yang pantau bab iklan2 nie nnt xkan terlepas pandang

Tabung Ayam