MR NUFF

sakit pinggang




salam semua ..arinie pg2 lagi pas dukung amni tiba-tiba tangkap 1 pinggang ku..sakit yang teramat sangat..korang bayangkan aku tdo ngan ank2 dr kul 8pg sampai kul 10.30 pg..dia kena baring jer..adakah effect suntikan epidural masa nak bersalin kan amni dulu baru terasa sekrang..coz sebelum nie rasa sakit jap je pastu hilang...adib dulu aku tak amik epidural so memang tak pernah sakit pinggang..aku musykil la..masa nurse buat survey kat aku dia ada explain yang epidural nie selamat aku tanya ada effect tak..dia cakap tak der..ke tulang aku jer dah rapuh ??? uiks cpt benor aih..belum msk 30 lagi nie... :)


memang aku dah tak minum anlene dah pasai aku dah minum anmum lacta..susu nie berbeza fungsi ker? aku rasa sama jer susu nie..


memang aku kena minum yang lacta ler amni masih menyusu badan...haru dibuatnyer kalu ada kesan suntikan epidural..masalah noriday pun baru aku nak atasi..cobaan...
sumber gambar : mr google

3 comments:

kakyong said...

kesan suntikan epidural memang lama.. ade org bertahun.. kakyong pun lepas bersalin anak ke2.. & makan jamu baru la kurang sket.. kalo tak., nak diri lama2 pun x leh.. bukan takat sakit pinggang.. lutut pun selalu jd sejuk...

adyna said...

maknanya btl la kak yong ada gak effectnyer kan..nasib dtg jarang2 tapi sekali dtg sakit sgt

therosputih said...

nurse masa check up pregnancy cakap, susu anlene dengan susu anmum tu tak sama fungsinya...kalau untuk tulang, better minum anlene tu...

Tabung Ayam