MR NUFF

MENCARI TOP 1 PENGOMEN TEGAR MYADYNA.COM

SALAM...

misi mencari pengomen tegar MYADYNA.COM untuk bulan terakhir tahun 2012..

widget nie baru saya masukkan.. yang ada ini adalah pengomen setakat ini.. 

CARA UNTUK MENJADI NO 1 anda komenlah dimana-mana entri yang lama atau yang terbaru..
mestilah follower blog saya :)



pencarian ini akan berakhir pada
 31 DISEMBER 2012..

TOP 1 akan menerima HADIAH WANG TUNAI BERNILAI RM20 (lepas duit kfc nie )

update 4.12.12

(jika terdapat dua nama yang seri komen, hadiah akan dibahagi dua iaitu rm10 seorang)
jom jadi pengomen tegar di myadyna.com

p/s: rezeki kalau dikongsi akan bertambah tidak kira dalam apa bentuk 
^_^


56 comments:

Eca Dwinky Asha said...

eh eh eh,nama eca kat situ xde ke?!.hahaha

akak,cek la entry2 hari sabtu,sebab semua tu entry2 peserta.jom jadi pengadil ye :)

adyna said...

ECA AKAK BARU BUAT SO AMIK YG 30HARI TERKINI :)

AKAK DAH JADI PENGADIL TADI ^_^

Mrs Velentine said...

nama MV pun xda..hahah

Amalina Ali said...

nak jadi pengomen tegar belog akk jugak lah... :)

:: Mrs.Eady :: said...

good luck candidates.. :)

Syuhada Salleh said...

woww..bes ni..

Si Matatajam said...

Lepas ni kena rajin komen lagi la yek..

Kesuma Angsana said...

ada nama KA juga ye !

Tihara said...

as salam

menarik jugak ni..nak try lah..in shaa Allah bab rezeki tu..kalau kita memberi sedikit pun kadang2 Allah tambah banyak lagi dan rezeki pun ada dalam bentuk kesihatan, keselamatan..syukur alhamdulillah nikmat Nya:)

nur anis said...

wahh...komen banyak-banyak..:)

Nisah Idham said...

salam ukhwah !!
i wish that, one day nisah akan berada di situ hehehe
*(berangan lebih kan !! )

Maria Menado~ said...

wah.. akak buat segmen.. hehe.. alo, kite kdg2 tak online. takot terlepas entry akak. =P

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..beshnya.. ramai komen ni..hihi..

klik2 australia..jom p..eh, takde duit =(

izan mama mia said...

cari jgn tak cari..komen jgn tak komen..tapi biar ikhlas..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya ada hadiah :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak... ohoh.... cma pun ade,, hihih..

insyallah..ade rezeki nk jadi pengomen tegar... kene update2 selalu la ni :)

ayut said...

eh3x..ayut terselit jugak ke??huhuu

Shasha Yacob said...

hihihi , kena komen semua entri lah nih. haha

Wak Gelas™ said...

wahh .. blog wak jugak X fofuler.. bg chan kt Cmª shIemª je laa.. ehhheEe

therosputih said...

dah lama tak singgah sini...ada buat special edition untuk pengomen rupanya...=)

Nadratul Syazwana said...

Ahaa, nama sy tak naik pun :p

ayut said...

ni nak dpt no 1 kna kejar yg dh 80 komen mau gigih kot..hahahaha..eh komen kat sini lg la :p

ieda said...

ada nama sbgai top komen di blog adik punn akk dah lega ;)

Dayana Bahar said...

Tahniah kepada smua pengomen tegar ye...

Si Matatajam said...

Betoi tu..rezeki ni makin bertambah jika dikongsi

Mummy GreenyHouse said...

Surrender..huhu :p tp tetap komen yg termampu ;)

NoEn said...

wah...menarik ni tp rasa mcm xterkejar jer nk jd salah sorang top commentar nih..kiki

Mimie Najib said...

alahai..sy x tersenarai pn..suam2 kuku je duk komen..hehe

miz ruha said...

menarik.. tapi tak termampu untuk kejar mereka... lagipun tak terselit pun nama sy kat situ.. hihihi...

Eca Dwinky Asha said...

kena scroll entry dulu2 ne...payah mengejar gk.hahaha :P

Eca Dwinky Asha said...

da masuk nama eca kat top10.ahahaha :P

akak,edit blog RM25(template biasa)
RM30 (mesra SEO)

Nini D.. said...

nama nini takdo.hukhukhuk

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha, yui jauh tu..lalalal.

Ratu Hatiku said...

Beruntungnya sape yg dapat erk.. :D

Rara Nasiha said...

bagi kita jela rm20 tu. hihihi :)

ayut said...

dh ada update baru kan..no brape la plak kali ni :D

teratai said...

Ohh menarik juga ni:)

Kesuma Angsana said...

dtg baca lagi lepas abis cuti2 hehe

hainom OKje said...

Itu kalau 2, kalau ada 10 org yan komen aama byk?2 hinggitlah ye!....syukur rezeki jugak tuuuuu...heee

Cikgu Ma said...

dah tipis harapan nak menang ni..hehe

mama_saly said...

hehe menarik tu..
tp harapan dh tipis ni..>,<

Izwan Wan said...

wow....menggalakkan komen..:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Menarik ni.. :-)

Ibu Lala said...

menarik gak pertandingan ni. tapi cam x de harapan nak menang je...

nadia said...

dear, nadia ada baca komen yg adyna tinggalkan dekat entry sumbangan anak yatim nadia tu. adyna nak bagi baju ye? bolehhh. sangat-sangat dialukan. dyna tinggal area mana eh? nadia jalan ipoh, kl. kalau dekat, boleh je pass by hand.

Kesuma Angsana said...

harap2 adalah nama KA menyangkut hehehe

Detektif Comel said...

follow here. follow me back k :)

Fariq Jalil said...

kurang rajin nak membaca bebanyak semata2 nak komen la.. huuu

Nor Salmi said...

Wah, menarik ni tapi dah tak terkejar dah. Lepas ni kenalah rajin singgah ke sini.. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....rajin akk wt pertandingan....

Psss....rietta dah kt penang....esok masuk opis sehari....selesa cuti, cdg nk blk kg jap....

Mira MeeraiKiroro said...

salam pekenalan akak...:).comel ank-2 akak..thanks sbb sudi singgah blog meera erk:)

nadia said...

kak, akak ade email nadia eh?
nadia tak terima la kak. sorry sangattt. boleh akak tolong resend lagi sekali tak? pehlissssss

Dunia Wilma said...

Wah...Best nie ^_^
Nak jadi top pengomen la macam nie...

ANNA MARIANA said...

tahniah kepda pemenang.. ^___^

miza yusof said...

wah ! bestnya :)
ramai pengomen tegar kak blog akak :)
good luck and all the best :)

Eca Dwinky Asha said...

nama eca da xde :((

Tabung Ayam