MR NUFF

berkira-kira nak beli tudung baru?

erm...

saya dok belek-belek dalam blog tgk banyak sangat tudung cantik-cantik..

tapi rege boleh tahan gak..yer le nama nak tudung cantik rege mesti secantik tudung..

tudung lama saya banyak lagi..masa keje dulu beli banyak sangat tudung..last2 bile dah tak keje pakai yang mana sempat jer...

radiusite punya tudung memang cantik-cantik n ada trademark yang tersendiri..

 

bekenan ngan yang nie..tapi dah out of stock lak.. ade kaler hijau n pink dah cukup mencuri hati ^_^

yang ni pun bekenan gak :)

kaler hitam leh matching ngan banyak baju..betul tak??

model nyer pun cantik  ^_^

en babah pun cakap ok design tudung nie.. tapi en babah tak cakap pun dia nak belikan..hahaha kalu nak beli sendiri tak kot.. 
harap-harap en babah sudi beli kan saya tudung nie ^_^


nota kecil : minggu depan ada interview dup dap dup dap jer rasa



7 comments:

nur anis said...

cantiknya.....

.: iEyLa :. said...

belikan lebih tau kak..adik nak satu yg colorful tuh..hiks..

adyna said...

adik la belikan untuk akak hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

miahaha...model dan tudung tu sama cantik..berkenan dgn tudung itam tu..ehem3..kena bodek2 la en asben akak tu..

*interview? gud luck tau akak..insyallah...semoga dipermudahkan segala urusan nnti*

Kesuma Angsana said...

mmg cantiklah n color diapun menarik

IntaNBerliaN said...

a'aa yg 1st tu cantik :-)

Zie said...

cantik2 tydung sekarang.. rega pun cantik...kalau nk melilit2 ank2 suka tarik huhu

Tabung Ayam