MR NUFF

mesej yang tak diingini...

salam...

korang pernah tak kat shoutbox ke kat ruangan celoteh kita .. contoh cam gnie..



sangat2 tak suka..

ada yang letak dun follow u bile kita cek tak der pun .. pastu letak link ke website yang ntah hape2..
takkan kita asyik nak kena tukar cbox kita...

ke ada alternatif lain???

4 comments:

izan mama mia said...

Assalamualaikum..selamat hari raya...

nak buat camana...mereka suka sangat letak link iklan....sabar je lah...er..sekarang dh tukar baru dah ???? merah lagi calernyer

HeNRieTTa JoSe said...

Itu antara sebab rietta xletak cbox....

lurun namzar said...

saya pn slalu kena. last2 dh mls nk klik.
klik pn utk mereka2 yg saya biasa tgk jer.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hihi..nielah salah satunye kenapa cma xsuke letak chat box..

ade jgk yg 1 jenis ni.. kita komen kat entri die g balas komen kat chatbox.. huhuh

Tabung Ayam