MR NUFF

dah dapat yang sesuai :)

salam..

masa saya jadi gatal2 kat tangan , saya g farmasi.. so doc farmasi cakap imunisasi saya maybe tak kuat... dia suruh try guna sebamed.. n bagi krim.. alhamdulillah serasi.. saya guna juga untuk cuci muka.. hasilnya pun memuaskan hati.. so tak pakai dah lah safi balqis :)


entri pendek sebab masih mood raya :)

7 comments:

lynn kamarul said...

seba med medical treatment , mmg sesuai utk kulit

nur anis said...

mahal tak..? saya ni pun selalu ada masalah kegatalan..

HeNRieTTa JoSe said...

Ok la tu...asal sembh...asal sesuai dgn kulit....brand xpenting...

adyna said...

betul lynn.. doc suggest yg nie

adyna said...

anis yang ni rm20++ ..tapi guna ckit jer buih banyak.. akak guna sabun buku nyer cepat abis :)

adyna said...

btl rietta brand tak penting janji rasi ngan kulit dan cepat sembuh ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ermm..blh la soh en hubby cma try ni..die pun mengalami gatal2 pada badan..

Tabung Ayam