MR NUFF

raya nie kena gi hospital :(

salam...

syukur berjaya jugak siapkan baju raya amni.. berpeluh nak buat hehehe kain leh silap tersenteng sebab ikut betul2 kain lama.. adeh..

ermm.. insyaAllah kami balik kampung ptg khamis nie..hari jumaat nak g amik laporan perubatan n jumpa doktor.. nak tanya kenapa saya kerap sakit dibahagian operation setelah 4bulan berlalu.. hanya Allah yang tahu bile nak rukuk sakit sangat kat perut.. di bahagian bawah pusat.. saya tak tahu kenapa.. before nie memang ada gak sakit2 tapi boleh tahan lagi.. dia datang tiba-tiba.. tapi makin menjadi pas saya naik tangga masa g interview tempoh hari.. (masa nie pinggang yg sakit)

maybe sebab saya buat keje berat??? masa buat keje rumah takde lak rasa sakit..selalu nya malam dia akan datang.. adakah sebab perut kosong then makan..perut jadi sakit?? saya dok pk bukan2 dah adakah darah period saya terkumpul??? tapi doc akar mesti diaorang lagi tahu kan.. risau sangat coz masa kat wad dulu ada makcik tu operate buang ovari tp bile siap operate..dia membuang kat depan n belakang salah cantum usus.. uhuhu.. mintak dijauhkan semuanya.. 

semoga tak jadi sesuatu yang buruk..amin

5 comments:

Kesuma Angsana said...

moga semuanya ok ye! doakan yg terbaik

Anne said...

emm.harap semua ok saja.

Nini D.. said...

insyaAllah takde pape...
hopefully cepat sehat kak

eMMe said...

saya baca naik seram lak, hope takde pape jadi yea Adyna.. moga berjalan dengan lancar n selamat.. saya lak risau... coz ada kakak opis saya ckp, takot saya pas raya admit awal, coz twin pregnancy kan, saya sedapkan hati, InsyaAllah.. takde jadi camtu... doa2 je la kan..tu je yg kite mampu...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

insyallah..mudah2an allah permidahkan segala urusan akak.. jgn fikir yg stress2 ye, jaga kesihatan :)

Tabung Ayam