MR NUFF

2 bulan selepas saya operation

salam...

setelah 2bulan berlalu ...

teampat operation pun dah cantum elok...
yang menjadi permasalahan nyer.. saya suka makan!!!!
tak tahu aper sebab selera menjadi-jadi..badan dah berisi ckit..tapi bahagian peha.. naik dengan jayanya..
perut tak usah cakap memang masih buncit..coz tak bolah pakai bengkung lagi.. untuk makluman saya masih terasa sakit dibawah pusat.. doc cakap normal tapi saya risau gak..then tak berani makan seafood macam udang sotong..ikan2 gatal..sebab kadang-kadang tempat operation nie gatal2.. saya pun gatal2 tgn garu ^_^  nanti berparut lagi susah nak hilang kan...

saya nak hilangkan parut saya pakai benda nie..lukano keluaran healin sekarang dah 2 botol saya pakai

alhamdulillah membantu..harga dia rm28 tapi bekas dia pendek je :) so cepat le habis

bab bergaya lak..nak pakai ler seluar lama..aiseh kat peha jugak yang tak masuk.. takut ler badan naik ngan jayanya lak pasni... ape pun en hubby dah perli badan dah naik...
agak-agak setahun baru leh pakai bengkung tak?? ke sekarang dah boleh pakai bengkung sebab opertion nie menegak..bukan melintang macam czear biasa..
 

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

rietta cam xkonfiden jew akk leh pkai bengkung skang....sebab maseh bru...mak rietta dlu, amek masa yang lamer....

Dira said...

Salam...
Jemput singgah ke fb page dan blog tips dan produk kesihatan saya :
www.facebook.com/alamistore
http://alamistore.blogspot.com

Saya menawarkan produk makanan tambahan, skincare dan household cleaner yang dijamin sihat, selamat dan semulajadi dengan harga istimewa.. Produk makanan tambahan ini juga banyak membantu individu yg mempunyai masalah :
- penuaan, jerawat, jeragat, kulit kering
- penurunan berat badan, mengamalkan diet
- keletihan, sakit kepala, migrain
- period tak sekata, PMS, kesuburan
- dan lain2 lagi ....
Produk makanan tambahan ini juga menjadi pilihan ramai ibu2 mengandung, ibu2 menyusu bayi dan ibu2 yang sedang berpantang. Ini terbukti dengan pelbagai testimoni yg diperolehi melalui private group eksklusif khas untuk pelanggan2 kami..

Boleh like dan follow blog untuk ketahui promo terkini, tips kesihatan dan kecantikan dan macam2 lg...

Terima kasih ....

adyna said...

rietta.. tu yang akak takut,tak berani pakai lagi, tapi tu ler perut buncit ^_^

adyna said...

dira : nnt akan saya lawati blog anda :)

IntaNBerliaN said...

sy xtau la plak psl bgkung tu bila blh guna sbb operation kan...

adyna said...

a'ah operation selalu amik masa nak kalu nak pakai bengkung intan

Tabung Ayam