MR NUFF

saya baru tahu ape itu BE


salam..

saya baru tahu ape itu BE ^_^ 
coz sebelum nie tak pernah pun ambil tahu.. 
then bile en hubby cakap BE ni dia kempen iklan yang berlansung dalam blog kite..
 yang selalu saya dapat adalah iklan biasa jer..
adalah ler sedikit teruja
harap-harap akan selalu ler dapat BE nie.. 
:)

banyak yang harus dipelajari lagi nie..

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....ada juga BE.....rietta masih tertangguh tangguh nak join...ntah kenapa....

Mummy GreenyHouse said...

wah..rezeki!
sy pun x penah dpt BE.. belum paham sgt pun bab2 ni semua~ :p

adyna said...

tq rietta.. nnt join ler :) dapat duit

adyna said...

mummy saya pun baru tau.. hehehe pasni leh le rajin menulis

Rafflesia™ said...

syieda pun xreti kak. hehehe.. tapi try nak faham. sampai sekrang blur lagi. haha :0

Jaa said...

tahniah.. erm, saya belum berpeluang lagi nk dpt be... ni dh dpt kenala rajin2 update.. brla be rajin singgah...

Dieyna said...

wah sekali masuk.. dua BE.. sakan

adyna said...

SYIEDA... sama le ngan akak baru tau ..letak iklan je tapi tak tau pe2 heheh

adyna said...

jaa... memang pasni kena update blog selalu ler kalu nak dapat be macam nie ^_^

adyna said...

dieyna: baru je dapat nie hehehe

IntaNBerliaN said...

tahniah... rajin update n ramai org msk blog @ uv tinggi.. makin byk earning akn dpt :-)

adyna said...

intan: tq tentang info nie :)

Tabung Ayam