MR NUFF

saya dah beralih arah...

salam hari minggu...

ermmm.. seperti tajuk entri saya sekarang dah beralih arah.. 

saya sekarang dah tak guna lagi safi rani gold....


sebelum ni ok jer..tapi pas je habis pantang

, bile saya cuci muka...jerawat naik hehehe...



so saya beralih arah kepada safi balqis perfect 10...

p/s: sumber gambar oleh pokcik google

saya pakai yang kaler biru putih.. 

yang nie memang rasi dengan kulit muka.

dulu memang pakai yang nie.. tapi ingat bile dah masuk 30an nak pakai ler yang gold tapi muka lak tak rasi...

toner saya tak suka pakai.

ada kengkawan yang pakai safi balqis perfect 10 tak? 
jom kongsi pengalaman ^_^

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

ok la...asal sesuai ngn akk...maintain comel...walau ank dh besar....maknye mcm ank dra lg....

Ps....rietta cuma bantu apa yg mmpu.....rietta suka tgk crita kuarga bhagia akk...

IntaNBerliaN said...

sy guna safi rania gold.. ada 4 brg tp 1 brg je rajin guna.. pencuci muka je.. yg lain rajin beli tp xrajin guna.. hehhe

adyna said...

rietta: kembang kempis dah nie hehehe .. tq doakan akak dan family

adyna said...

intan.. akak sokong... beli banyak2 last2 pakai 1 je.. iaitu pencuci :)

Mummy GreenyHouse said...

nak cuba jugak la nnt..kena habiskan simply siti dulu, dari dulu beli tak habis2..terserlah kemalasan saya guna produk2 skincare ni, mana tak muka mcm jln tar..haha :D

adyna said...

hehehe..simplysiti tue pernah menjadi idaman hatiku..tapi sebab mahai bebenor..pendam je idaman teman heh

Tabung Ayam