MR NUFF

terima kasih kepada kwn-kwn blog

salam...

cuti sekolah pun dah berakhir..macam biasa tugas-tugas dirumah saya kena sambung kembali setelah 2minggu balik kampung.. keje-keje rumah pun dah banyak menunggu... 




dikesempatan ini saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada kengkawan dalam blog yang sentiasa bagi support pada saya.. walaupun kite tak pernah bersua muka... tapi sokongan anda amat bermakna buat saya..selain support yang kuat dari en babah, mak,mak mentua dan anak2 .. saya sesungguhnya rasa terharu... 
alhamdulillah saya dah kuat sekarang .. walaupun saya dah kuat..arwah azim akan sentiasa dalam hati ibu


kepada rietta , nini d , intan berlian , mummy green , amal.. dan ramai lagi tak dapat nak tulis semua... 
love u all..
anda semua saya hargai

10 comments:

Nini D.. said...

i lap u too kak!!.....

HeNRieTTa JoSe said...

Hepi akak dah kuat.....may u always be happy....forever....

adyna said...

tq lap akak nini hehehe

adyna said...

rietta ..mekasih kat adik akak sorang nie :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah dah makin kuat.. biasalah kak.. kita pasti xkan lupakan insan yg pernah kita kandung kan...

take care :-)

Mummy GreenyHouse said...

Love u too even tak pernah jumpa.. :p Jgn sedih2 k..Arwah azim tunggu ibu kat syurga, insyaAllah. :)

adyna said...

intan : kdg2 sokongan kawan2 itu perlu ;) ..mmg xkan lupa sebab dia dh tendang2 perot :)

adyna said...

mummy: hanya jari jemari yang menggantikan diri utk berkata2 hehehe ewah bermadah pulak ^_^

IntaNBerliaN said...

ooo time tu dah tendang2 perut ek... emmm lg rs sedih kan..

adyna said...

intan: dah 5bulan lebih :) masa tue..

Tabung Ayam