MR NUFF

tshirt anak abang am..baru dua je siap

tshirt abg am order sempat buat dua jer..nak balik kampung terus keje -keje jahitan kena cuti... lagipun banyak barang dah bis tak beli lagi :) baru nak mula balik setelah berehat lama 

jom layanz...
 


baju nie baru pas cuci kesan pen nyer heheh nampak tompok-tompok air



untuk baby myra saya just guna rompers ..baru kena ngan baby :)

abang man nyer nanti makcik buat balik yer

2 comments:

Mummy GreenyHouse said...

kreatifnye..
sgt kemas! kalau sy,mesti x jadi rupa burung marah, rupa ape ntah agaknye..haahha..
yg romper pun cantik butterfly tu :)

adyna said...

mummy nie pun jenuh dah 2bulan tak menjahit..nie baru jahit balik ^_^

Tabung Ayam