MR NUFF

ceritera 2minggu menyepi

salam jumaat..

tq sangat2 pada kengkawan yang follow blog saya.. n tahu kisah suka duka saya..

minggu lepas macam -macam peristiwa yang terjadi.. saya mulakan dengan kisah sedih dahulu.. sewaktu makan malam selasa minggu lepas, en babah menceritakan tentang kawan sekolah yang isteri beliau selamat melahirkan cahaya mata.. saya dengar acuh tak acuh jer.. serius cakap saya semacam trauma lagi akibat kehilangan arwah azim..tapi masih cool.. then saya terus basuh pinggan..waktu saya solat maghrib waktu nie lah yang saya dah start sebak..pas baca yassin pun saya still sebak.. terus kejadian tumpah darah tempoh hari flash back satu persatu..sampai saya hampir pitam sesak nafas coz terlampau sedih n menangis.. Saya rasa macam berdoa sangat sebab tak jaga diri baik2 masa mengandung n menyesal kenapa saya Mintak discaj.. Mujur en babah ingatkan balik qado dan qadar...sesungguhnya saya insan yang lemah..walaupun saya rasa saya dah kuat..hakikatnya saya masih lemah...
tapi memang pun tempat operation nie kalu saya buat keje berat je malam tue mula la sakit ngilu nyer.

Keesokan hari pulak saya sakit perut..salah makan mungkin , perut sensitif kot.3x membuang dalam dok ulang alik ke tandas Amni cabut Broadband dekat laptop saya..masa nia saya letak je tak guna pun macam mana dia tarik entah..terburai semua isi , bila cantumkan balik dah tak boleh guna.... Itu satu hal Amni cabut lak keyboard nyer button p..dah kena hantar repair mujur ada lagi warranty.. Then saya cuba tulis blog ,melalui hp..tup2 kuar tajuk jer hehe.. Sori sebab entri tu ada kwn2 risau tentang kesihatan saya.. Tersentuh saya..

cukup ler cite ckit2
 ^_^

4 comments:

Cikgu Mas said...

Sabar bebanyak ya Puan Dyna...

Mummy GreenyHouse said...

alahai..kesiannya. maaf tak dpt nak komen jugak sblm2 ni.bz skit n tak sempat nk blogging.. :p

hrp semua ok dah... :)

HeNRieTTa JoSe said...

sabar la akk....rietta yakin akk kuat....wsau lew...kuar tajuk jer....mesti la kitorg wsau.....

izan mama mia said...

sebak lak saya baca entry nih

Tabung Ayam