MR NUFF

amni dah 2tahun

salam...

8.6.2012 

semalam genap nur amni aqilah 2tahun... pejam celik dah besar anak dara ibu nie... kali nie tak sambut pun just beli kek..kek nie pun tok yang sponsor.. lagipun kami baru jer kehilangan baby, macam nie pun dah ok kot... kami sekeluarga bersama opah n auntie farah ada untuk tgk amni potong kek...
jom layan gambar birthday amni ^_^



semoga anak ibu menjadi anak yang solehah... dan memperoleh kebahagian dunia dan akhirat , amin





macam biasa abg peminat tegar ultraman..  amni tue dah tak sabar je tgk kek nak potong..pisau abg pegang



gaya peace yang tak boleh lupa semenjak dah cekap buat peace... abg2



bile cakap nie kek kakak..abg dok ler tepi jap ibu nak amik gambar.. tgk la aksi mimik muka adib..mencebik tak puas hati



akhirnya amni dah dapat dok ngan kek dia



ooo..lilin amni dah senget nie.. sebelah je terpadam apinyer.. yg sebelah lagi abg dah tolong tiupkan

berakhir lah episod birthday kakak amni yang ke 2tahun..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG IBU

8 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Lahir Amni....sepasang cahaya mata ibu n abah....

tgk picta nie....terasa sunyi plak, blom ada zuriat sndiri...

amal said...

selamat hari lahir amni. semoga menjadi anak yang solehah :)

adyna said...

rietta : jgn sedih2 sampai masa insyaAllah ada rezeki dapat zuriat sendiri :)

adyna said...

amal.. tq yer.. :)

lurun namzar said...

hepi bexday, amni. hepi always.

adyna said...

tq lurun ^_^

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday amni :-)

adyna said...

tq intan... :)

Tabung Ayam