MR NUFF

broadband saya makin tenat

salam...


hari nie tensen ckit.. broadband buat lak... udah ler yang nie pun broadband prepaid je ( saya dah tak mau melanggan dah.. coverage teruk sangat kat cni rugi jer kena bayar bulan2 tapi service tak ok)..dah banyak kali gak rm100 burn mcm tu je gara2 broadband nie

udah ler semangat berblog tengah berkobar-kobar
ececeh
^_^

nak g bw pun baru je tulis komen coverage hilang tiba-tiba...

dok buat entri je lah nie..

masa kat ipoh ok ler..umah mak mentua ada wifi...laju ja hehehe

ke saya juga harus bertukar ke wifi??? 

saya jadi tawar hati ngan wifi nie bukan pe.. pernah g tm kat sabak bernam dia ckp kalu box kosong boleh la pasang kalu tak ,tak boleh.. macam ne nak tahu? dia ckp daftar dulu baru tau ada x.. tapi kena bayar mula2 banyak gak...

aduh pening2...

en babah kita kena pindah perak ke ? 
pindah rumah? ^_^

9 comments:

D Yatie said...

kalau pindah perak leh la kite jumpa.. kte kt perak... hik3

CINTA UNTUK KITA said...

hehe sbr2 kak :)

IntaNBerliaN said...

kalu broadband tenat mmg susah nk bw kn.. sy kalu hbs limit pun gini gak...

IntaNBerliaN said...

yg ke 10 tu mmg dapat byglah kecomelan ank2 :-)

Mummy GreenyHouse said...

keranamu internet, harus pindah rumah kan..huhu. sy penah pakai bband, mmg hampeh.. skg pkai unifi, tp kongsi dengan jiran.hmm, jiran sy nak pindah dah, jd nk kongsi wifi ngn sape pasni? jom jd jiran sy..kongsi wifi! hihi.. :p

adyna said...

mummy: HAHAHA xde makna nyer pindah umah.. en babah ngajar kat cni lagi, permohonan pindah perak tak diluluskan heheheh

adyna said...

d'yatie ..perak kat mana tue??? akak kuale kangsar umah mak..ipoh mak mentua ^_^

Nini D.. said...

pindah Taiping jom!!!

adyna said...

tepeng yang dirindui... dapat pindah tepeng mesti best :)

Tabung Ayam