MR NUFF

SUBHANAALLAH... keajaiban Allah depan mata saya..

salam..

saya ingin berkongsi satu keajaiban yang saya lihat..
walaupun tak besar pada pandangan orang tapi besar pada pandangan saya...

alkisahnyer

2tahun lepas masa mengandungkan amni, mak saya g umrah ..dan telah membeli kurma nabi.. mak bagi pada saya..(elok untuk baby dalam perut).. masa saya makan saya belek-belek bijinyer coz mak ada cakap masa saya kecik ,ustat cakap kat biji kadang-kadang ada kalimah Allah....
 dalam banyak-banyak biji.. tiba-tiba ada satu biji yang tertulis kalimah alif lam lam ha ...

kengkwan nak tahu
banyak kali saya nak buat post nie.. tapi bile nak amik pic je ..dia tak nampak..kali nie saya cuba amik dengan berhati-hati.. sebab kalimah ni makin lama makin jelas

kengkawan tengok la pic nie tapi kena besarkan lah..coz saya telah amik sebaik mungkin kalu saya zoom gambar nie pecah.. perhatikan kalimah ni di atas ayat myadyna.com..

syukur sangat2 berpeluang dapat makan kurma nabi.. dan dapat menyaksikan keajaiban ini..SubhanaAllah..

pasni jika kengkwan berpeluang makan kurma nabi.. boleh la belek2 biji kurma tue..

biji nie saya simpan untuk tatapan saya.. bukan ada sebab lain tau  ^_^

 besarkan mata ckit
nampak tak?
ce tengok pic bawah dan ke bawah

nampak tak?
tengok kebawah lagi

nampak tak?
tengok bawah lagi

tak nampak jugak tak tahu ler..
nie last pic.
siapa yang nampak angkat tangan ;)

11 comments:

.: iEyLa :. said...

subhanallah..

nur anis said...

mula-mula saya tak berapa nampak..lepas saya save gambar ni, saya terangkan gambar, zoom..saya rasa saya nampak..tulisannya samar-samar je kan..?

adyna said...

nur anis: dalam pic tak clear sangat kan..biji nie live dekat akak mmg clear sangat tulisan nyer.. nie pun jenuh nak amik pic..ini je yang dapat amik :)

Bazilah (^0^) said...

x berapa nak clear kak..kebesaran ALLAH semua tu kan kak :)

adyna said...

bazilah..: dalam pic tak clear sangat.. xpe janji dapat tgk ckit2.. :) kebesaran kuasa Allah..

e k i n ♥ y u s r i said...

nmpk
tp x jelas

MimahAjil said...

nampak jelas...Subhanallah..

aanie said...

x jelas sangat.....

adyna said...

ada yang nampak ada ;) ada yang tak nampak ;) kira rezeki gak nie :)

IntaNBerliaN said...

mcm nampak.. tp kurang jelas.. lagipun background gmbar ni hitam tu yg lg x brp jelas tu.. :-)

lps ni nk cek jugaklah kt kurma nabi.. :-)

nanakimie said...

nampak,ngk real mesti lg nmpk kan sis:) camera nana pun kdg kalau tgkp duit syiling ke xjelas sgt,cmera biasa je hee...

Tabung Ayam