MR NUFF

20 BE sepanjang tahun 2012

salam..

alhamdulillah.. semenjak berblog kali nie paling banyak BE yang masuk..tq en nuff.. 

tinggal baki beberapa ke tahun baru adakah en nuff sudi datang blog saya yang tak seberapa nie..
(harap2 sudi ler hehehe tamak)

minggu nie pun boleh cash out tapi saya nak hold dulu coz 1 cash out blom dapat lagi..duit nie semua saya simpan dalam tabung haji.. ..


alhamdulillah rezeki dari Nya


insyaAllah cukup bulan baru nak cash out..

p/s: kalau perasan semua income datang pertengahan tahun hujung tahun nie setiap bulan dapat cash out..alhamdulillah

^_^

tq pada kawan2 maya n silent reader..tanpa anda blog saya tak kemana :)

13 comments:

mummy_ayu said...

wah..20 tu..best..Ayu pun baru kira jab tadi..tahun nie dpt 10 BE..dah kira byk gak tu..alhamdulillah...

Delimasari said...

tahniah

Rai Ourkizuna said...

bestnya..tahniahh..BE susah betul nak lekat kat blog saya.. T_T

NoEn said...

alhamdulillah rezeki

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...semoga semakin murah rezekinya... :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
alhamdulillah..
byk tu.. rezeki2..

mudah2an murah lg rezeki lepas ni.. :)

Aisy Nasiha said...

Byk tu.... Tahniah..kena lebih rajin menulis next year k..

Si Matatajam said...

Wah banyak tu..murah rezeki...Alhamdulillah..

therosputih said...

rezeki rezeki...harus dikongsi tuh...hehehe

nur anis said...

wow..tahniah kak..:)

HeNRieTTa JoSe said...

20? Tahniah.....

Eca Dwinky Asha said...

20?..eca 8 je kak.hahaha

mawar berduri said...

ok lah ada juga BE untuk tahun lepas..

Tabung Ayam