MR NUFF

hasil berblog bagi tahun 2012

salam..

^____________________________________________________________^

alhamdulillah..

ini lah hasil berblog untuk tahun ini syukur padaMu Ya Allah..




nota kaki: ada lagi 3 BE belum ME lagi.. tapi saya cash out awal dulu sebab takut nanti terlupa, coz orang cakap cash out hujung bulan cepat ckit proses nya :)

tq juga pada kawan-kawan maya tanpa anda blog ini tak kemana.. :)

20 comments:

Aisy Nasiha said...

wah..boleh tahan juga pendapatannya.. tahniah

D Yatie said...

Oh! saya bila lagi!? hahaha. yg peliknya BE sy sntiasa ad pd blog lama. sntiasa ada. huhuhu.

cik laili said...

Tahniah..byk juga jumlahnya tu.
Moga lebih murah rezeki di tahun 2013 nnt.

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah~

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk tu.. murah rezeki akk..

Rara Nasiha said...

wahhh, bestnya dapat income dr blog. Kita dari dulu pk banyak kali nak ke tak join. Tapi sampai sekarang tak join-join lagi. Tak reti.

ayut said...

banyakkk...best2x..alhamdulillah...

ayut said...

yg PTPTN tu katanya klu direct potong akan ada tak sama dgn yg sepatutnta potong...pastu klu keje tak tetap ssh nk uruskan nnt...tu stiap kali ayut bayar akan cetak baki ye kat PTPTN...klu tak pham blh trus taye...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
alhamdulillah...
rezeki tu :)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...rezeki... Bila la giliran saya erk.. :D

Qashmere said...

Tahniah..Bestnya dapat duit berblog kan..

Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

Blog Qashmere
Take Care Sis

Maria Menado~ said...

wah tahniah.. alhamdulillah. =)

Tihara said...

alhamdulillah tahniah
hebat jugak, dalam setahun boleh cashout 4 kali..seronoknya :)

izan mama mia said...

tahniah...agaknya bilalah giliran saya pula...

miza yusof said...

alhamdulillah. rezeki :)
masyuk $$$$ :)

therosputih said...

alhamdulillah, rezeki...semoga pasni bertambah2 lagi lah eh kan akak...hehehe

nur anis said...

waaa..tahniah kak..:)

nur anis said...

p/s : oh ye kak...akak kalau ada kenal sesiapa dekat sg besar ni nak kerja juruukur bahan, diploma atau degree, boleh la bagi tau ye...:)

Eca Dwinky Asha said...

perghhhhhhh..tiap2x bulan cashout?.hebat ne...

mawar berduri said...

saya tahun lepas langsung takde..apa2 pun tahniah..

Tabung Ayam