MR NUFF

losyen anugerah

salam...

saya nak kongsikan pengalaman pakai losyen anugerah nie.. saya pilih bau epal..memang wangi n en babah pun cakap wangi.. ;)

sebelum nie saya pakai felinna tapi tak rasi rasanya sebab naik biji gatal2 di tempat yang disapu..
terbaca dalam harian metro then agen terdekat ada di sabak bernam so ape lagi time rehat terus g beli.. RM26 dengan berat 180gm.. keistimewaan nyer losyen nie dibaca dengan surah2 n 30juzuk ayat alquran.. duta nya Ustaz Khairul yang Imam Muda tue

sebelum sapu losyen nie.. saya ukur perut ngan peha.. jangan tak percaya pinggang 3+ peha 4+ ..
tapi saya kategori kurus jugak..

testimoni ,dia dapat hasil dalam masa seminggu..
 then saya baru guna 4hari..
semoga saya berjaya... ^_^ 

disamping itu saya juga dah bawak buah epal g tempat kerja.. makan nasi pun sekali je sekarang... tak tau lama mana bertahan hehehe

p/s: borong 10biji epal terus sebab billion buat offer 10biji rm1 ;) buah nyer memang mampu abis hehehe

20 comments:

mama_saly said...

owh baru skali tahu n tengok losyen anugerah ni. best nampak.
kalau felinna mmg tk cuba,malas lh ,takut kesannya lg kan..

Kniedaz said...

banyak juga saya nampak iklan barangan Anugerah ni...kalau berkesan losyen tu, update la ye..boleh saya beli pulak..sekarang guna mustajab je tapi cam statik jek..hehe

Maria Menado~ said...

waaa.. kena g billion jugop ni. hehe~

Rai Ourkizuna said...

adeh..losyen pun diorang bacakan doa zaman skang ya..

NoEn said...

ni mmg betul2 nk kurus ni
siap borong epal tu

ayut said...

:) smoga berjaya ye kak..hihihi..nnt bya testi ckit..

Nina Zee said...

mcm mn nk beli ni sis?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
ermm..cma pun ade terbaca psl keunikan losyen anugerah ni.. nk cuba jgk nnti walaupun cma ni jenis pemalas nk sapu menyapu..
huhuh...

selamat berdiet :)

izan mama mia said...

saya xpernah cuba sebarang losyen..hihihi...kalau berkesan boleh cuba....

ieda said...

wah nie 1st time dgr nie dik .. hurmmm ;) menarik ...

Kesuma Angsana said...

mmg wangi sgt bau die kan

nur anis said...

akak, kalau berkesan, bagi tahu saya ye...macam best je..harga pun tak mahal sangat...wahh..bila billion buat offer tu..mesti dah habis kan offer tu hari ni..huhu..

Si Matatajam said...

M x pernah cuba lg... Cam best plak

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui plak bru try felinna..hihi..

mmg ramai gak anugerah sgt baik.. ayat2 al-Quran

Dayana Bahar said...

mcm menarik je.. hehe dah berjya vtau ye

Eca Dwinky Asha said...

errr,,,berkesan x kak?
eca try mustajab tpi xregular pun guna.hahaha :P

therosputih said...

wah...bau epal? i like...pas bersalin nanti, boleh try nih...

Lin Azlina said...

makcik kata losyen ni mmg berkesan mengempiskan perot...nk try..tu yg bc 2testimoni pengguna

mawar berduri said...

boleh cuba nie nanti..biasa guna losyen mustajab jer..

Har Tini said...

Saya guna set bersalin anugerah... bagi tukang urus guna minyak dan sebelum bengkung sapu losyen pulak. Memang sgt sgt sgt berkesan. Saya turun 20kg dari bersalin smp dalam pantang. Sekarang nak kurus lagi beli lagi losyen je.

Tabung Ayam