MR NUFF

Kesibukan dah terasa n berat badan dah naik :(

Salam...

Rindu betul saya nak menulis...

Minggu nie dah start bz...
Pastu kena lak kat sekolah kawan2 rajin masak... Saya lak dah makan kat rumah malas nak makan kat sekolah..dah dipelawa...makan lah..

Hasilnya... Bumper bawah melebar dgn jayanya..dah la baru start pakai felinna..makin berisi ada la hehehehe..

Entri nie pendek je sebab saya dah hantar amni ke taska ... Nanti saya cita tentang amni ke taska pula yer..
P/s : Hari nie nak balik kampung...n sangat sedih sebab kerani ckp gaji bulan 2 baru dapat..lagi sedih sebab borang2 yang penting saya kena hantar sendiri :(

18 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..

huhuh..xpe..berat naek nnti leh turun semula.. dun worry :)

semoga selamat semuanya ye :)

Amalina Ali said...

Bizi buat kerja ke bizi makan ni kak? HIHIHI.

:: Mrs.Eady :: said...

saabr ye..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. knp gaji bulan 2 baru dapat? tak paham. akak kerja swasta ke kerajaan? silalah diet ye kak. hehe

nur anis said...

selamat bekerja kak..:)

therosputih said...

bulan 2 baru dapat? alahai...sabar bebanyak eh akak...nasib ada jugak diberi date line agak2 bila dapat gaji, ada kawan saya tu, sampai ke sudah...kesian dia...dah setengah tahun kerja gaji masih sangkut...

izan mama mia said...

hahah..melebar sudah..cpt2 sedar jgn biarkan..nnt ssh nak buang

Ratu Hatiku said...

Selamat balik kg..bestkan blk kg tp bila blk kg xdpt gj xbest la pulak...

shasha yacob said...

jangan sedih sedih. selesaikan dulu yang penting :D

shasha yacob said...

done klik tabung you :D

Si Matatajam said...

Wah x Sabaq nak baca tentang Amni..apa cer yek..

Steffany Daph said...

laa..kciannya dia. dont wory kak. everything will be fine lpas ni. kena tempuh juga k (:

Eca Dwinky Asha said...

wah...pengguna felinna u.. :P

besala kak,keja government ne...2bulan kira oke tu..ada yg 3bulan :D

Si Matatajam said...

M pun rasanya dh bertambah kilo ni huwaaaa

NoEn said...

hihi...xthan dgn ayat bumper bawah tu ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau felinna tu berjaya, inform ye kak..hihi.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye. tak apa akak. nanti banyak dapat kumpul-kumpul. :-)

ayut said...

bahay atu melebar di bawah..hihihi..kna usaha krgkan tu nnt :)

Tabung Ayam