MR NUFF

hasil borongan di karnival karangkraf ^_^

salam...

alhamdulillah semalam selamat pergi ker karnival... sebab perasaan membuak2 dah lama tak beli buku n majalah.. semalam memang berabis banyak walaupun tak dapat gaji lagi... buat loan ngan en babah..

nie lah hasil borongan nye

kawan-kawan nak g sempat lagi hari nie last day..

nanti tahun depan ada lagi..lagi meriah katanya
tahun depan karnival nie akan dibuat pada 1-3 Februari


 adib mengeluarkan buku -buku mewarna yang diborong
 beliau..
nie hasilyang diborong , buku rapi tue ada info berguna tu (hapuskan selulit heheheh)


saya amik pakej resepi 1 total buku rm100++ tapi dapat rm70 so ape lagi belii... ^_^

novel saya amik adam n hawa sebab rumah tak de astro..nak gak tau apa yang best sangat sampai orang follow...sanggup beli nie

p/s:sesungguhnya membaca adalah jambatan ilmu


16 comments:

Maria Menado~ said...

bestnya dapat pegi.. duk jauh, naseb la~~ hehe.

Syuhada Salleh said...

nak gi jgkkk..

NoEn said...

wah...banyaknya shopping

Eca Dwinky Asha said...

shopping buku best!..nak juga shopping buku,tpi guna voucher buku nnti la.hahahaa...lama lagi kot.

skrg amalkan satu buku satu bulan..inshaallah,ada je ilmu kita dapatkan :)

Si Matatajam said...

Bestnya shopping buku...wah novel Adam hawa pun ada..

Si Matatajam said...

Done australia

Kesuma Angsana said...

wah byk tu!

nur anis said...

bestnyaaaa...kalau saya pergi ni, kompeng rambang mata..huhu

Tihara said...

as salam

best nye koleksi buku..ni kalau ngadap buku maunye lupe nk makan:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah tu..beshnyaaa.

izan mama mia said...

wah..banyak borong tuu..saya xdapat borong banyak sebab tak tahan ramai sangat org n dalam khemah tu sangat panas...anak tak selesa..

ayut said...

:) wah..best yer!!!suke jgk beli2x buku ni...nk pinjam blh? :p

Shasha Yacob said...

cepat cepat baca adam hawa tuh, best wa cakpa sama lu. haha

therosputih said...

perghhh...banyaknya majalah...habisla pasni, bolehla hupdate blog dengan info2 berguna dari hasil pembacaan...kan kan kan...

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye borong....jeles nie....hehhee....slmt mmbaca akk....

Mrs Velentine said...

wah mmg borong ni..

Tabung Ayam