MR NUFF

wow... persaingan sengit nie...

salam..

alhamdulillah... 

persaingan sengit sebab banyak komen2 dari kawan2


 tapi saya jadi hairan ngape  komen tak bertambah diruangan top 10... maybe lambat update kot widget nie..

nie untuk hari nie




nie untuk semalam




macam ada yang tak kena je ngan widget nie.. maybe saya salah setting or yg nie untuk yang sebulan terkini...

ternampak widget kat blog cma .. so amik yang nie.. tq cma ;)

..harap2 dia update terus setiap kali komen


p/s: semoga hari ini lebih baik dari semalam

15 comments:

D Yatie said...

wow! gud luck utk semua kawan2 kak dina. kite rasa macam tak menyempat nak mengejar. hihihi.

izan mama mia said...

komen sbb suka dgn entry..ikhlas dr hati..ehe..

Amalina Ali said...

arghhhh... sedih nama nana tak ada dlm top 10. nak kena komen banyak2 ni. hikhikhik.

therosputih said...

ari tu ain sendiri pun naik pening dengan top comentator nih, tapi nasibla selepas berhempas pulas, edit mana2 yang patut, berjaya jugak ubah sket pape yang perlu...hehehe

nur anis said...

wahh...sambutan menggalakkan ni kak..:)

nur anis said...

p/s : oh ye..lupa pulak..kedai tu kedai kuala kurau dekat dengan kassim tu kak..kadang-kadang kena mahal, kadang-kadang murah..depends orang yang kira tu sebenrnya..

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...bleh plak widget tu cmtu....rietta xpasang widget cmtu....pnah gak tgk ada stu widget tu...bkn setakat xbertambah, tapi mengurang....mngkin dia kira ikut circle bulanan...ntah la...

Kniedaz said...

hehe..saya baru sampai semalam so tak boleh la menandingi mereka..
Semoga mereka berjaya ^_^

Mrs Velentine said...

wah mmg sengit nampaknya

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ohoho.. ade je name saye kat situ.. hihih..
nak menang2! insyaAllah..

owh..amek je kak.. tp yg ni die kire base on total comment..tak ikut bulan2..

widget yg mcm akak punye ok kut.. tp maybe die lambat ckit..

Shasha Yacob said...

tiada dalm senarai lagi, haha -___-

ayut said...

mmg gigihla nk mengejar komen2x...xpela.name tersenarai tu dh kire hebat dh tu..hahaha :p

Si Matatajam said...

Dah baru yek.. Nampak lagi ok widget tu..

NoEn said...

wah..sengit betul..kiki

Eca Dwinky Asha said...

widget tu xbetul..xde nama eca.
hahahaha :P

Tabung Ayam