MR NUFF

obses dengan tupperware

salam...

siapa minat barangan tupperware???


 set freezer purple nie menarik la pulak


ermm sejak dah keje nie , saya mula lah nak membeli.. alkisah haritu terpandang member fb buat sale untuk 3barang rm30 then kami geng2 pakat kongsi duit pos beli.. dalam dok ber msg dah tersangkut ngan ayat marketing untuk menjadi ahli.. hehehe dulu memang dah jadi ahli dah lama tak membeli dia jadi burn keahlian..now dia cakap bayar rm70 untuk dapat barangan diatas n keahlian seumur hidup.. 
yg best nyer katalog dia akan hantar setiap bulan.. ^_^ ape lagi terus teruja walaupun duit gaji belum masuk hehehe..

nak jadi ahli klik je link kat bawah

pic kredit to : M'clong Tupperware

nak tunggu barang sampai je sekarang..   ;)

p/s: en babah memang marah betul bila amni jatuhkan ipad beliau sehingga kemik dibahagian atas .. ermmm mana lagi sayang anak ke barang????

15 comments:

Aisy Nasiha said...

Mmg cantik barangn tupperware ni....

ANNA MARIANA said...

mesti umah penuh tupperware ek? hehhee

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..mcm2 saiz ni..

nur anis said...

boleh selalu shopping tupperware lah lepas ni..huhu..

Nisah Idham said...

eee cantinya tupperware..
nk window2 jugak tupperware ni .. :)

Ratu Hatiku said...

hehehe...nsb baik saya xsuka...

Dayana Bahar said...

akak pun peminat brgn tupperware... hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
dah jadi agen Tupperware ye..
semoga biz berkembang maju :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tertinggal plak yg ni..

sayang anak tangan2 kan.. huhu...
mestilah lebih sygkan anak kan...
huhuh

Si Matatajam said...

M pun suka kumpul bekas makanan..tapi bukan jenama Tupperware la..

Kesuma Angsana said...

tupperware tu cantik ler

izan mama mia said...

hubby marah sbb xguna pun..dok simpan jer dlm stor..hikhik....

Eca Dwinky Asha said...

eh.boleh jadi geng mcm ne kak...mama pun suka..kak long lagi la...eca suka tgk.hahahah..nak beli,daku duit pun dihulur.

therosputih said...

wah...sangat suka barangan tupperware...tgh pasang impian dan harapan nak beli botol air tupperware lagi nih...

mawar berduri said...

tapi barang tupperware nie memang cantik pun dengan warna warni dia lagi..

Tabung Ayam