MR NUFF

belajar buat cupcake dengan pelajar pendidikan khas ^_^

salam..

nie aida n ainon.. aida nie yang sanggup datang sekolah setiap hari..tahun depan dia masuk sekolah men dah ,tapi still dlm pendidikan khas

bekas cupcake tak de jadi guna je cawan milo yang banyak hehehe


hasilnya..oklah lah kan dak2 yang masak kami bantu pasang api..

sedap juga.. n saya baru tau macam mana nak buat cupcake..n semangat nak beli oven terus berkobar2..(sebab oven mak..mak dah amik balik :( masa raya ritu )


18 comments:

SyaNa said...

lama aku x bakar kek
oven pn da berhabuk dlm stor

Shasha Yacob said...

ok lah tuh, yang penting ada rasa aumm. haah

Rara Nasiha said...

bestnya belajar buat cake. teringin.

Shasha Yacob said...

done klik sunway education :D

HeNRieTTa JoSe said...

Ok....buat cupcake choc taw...pos sni sket....ekekeke.....

Tihara said...

as salam

menjadi jugak cupcakes nye kan..nice :)

Kakzakie said...

Anak-anak begini pasti gembira bila mendapa layanan istimewa. Nampak ceria aida dan ainon..

ayut said...

nak cup cake 1...! :) beli kak oven jgn tak beli..nnt leh baking plak :)

Si Matatajam said...

Not bad tu...lps ni mesti rajin buat cupcakes kan..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam akak..
bestnye dpt together2 wat baking mcm ni.. cup cakes sedap! tp cma reti nk mmbaking.. ari tu wat ngan mmber.kat tgh2 still mentah..huhuh..

cpt2 beli oven.buat cup cakes leh bg cma rase...hew hew hew.. :p

♥ Cmª shIemª ♥ said...

*done AUSTRALIA & IKEA*

eddy ipoh said...

Wah.... Menariknya

therosputih said...

pasni terus beli oven, tahun depan raya dengan cupcakes la kan akak...hehehe

IntaNBerliaN said...

kecik2 dah pandai.. sy gak yg xreti2.. hihi

nur anis said...

wahh..malu saya..saya bakar kek mesti tak jadi..huhu

NoEn said...

bertuahnya kecik2 dah pandai
sy mmg fail bab baking membaking ni

Eca Dwinky Asha said...

kalau beli oven tu,beli dua eh..satu pas kt eca :P

Amalina Ali said...

bak meh 1 cake tu. :)

Tabung Ayam